Jdi na obsah Jdi na menu

Biografie jednotlivých členů AvA

21. 11. 2007
Thomas DeLonge
Obrazek
Thomas Matthew DeLonge
Narozen 13. prosince 1975
Manželka - Jennifer Jenkins (svatba 26.05.01)
Děti - dcera Ava Elizabeth (r. 2002), syn Jonas Rocket (nar. 16.08.06)

Thomas Matthew Delonge, junior, se narodil ve městě Poway v Kalifornii. Jeho matka Connie pracovala v realitní kanceláři a otec Tom senior působil jako vedoucí pracovník v energetické společnosti. Má staršího bratra - Shona a mladší sestru - Karie.

I když pocházel z dobré rodiny, Tom byl problematické dítě. Velmi brzy objevil alkohol a před svými 15tinami byl vyloučen ze školy, protože byl opilý při basketbalu. Do školy se ovšem triumfálně vrátil a jeho kamarádi jej zvolili za navrátivšího krále. Ve skutečnosti to bylo součásti plánu, jak namíchnout školního správce, který Toma nasnášel (a on jeho také). Byl také znám tím, že budil své rodiče v nočních hodinách troubením na trumpetu. I když se zrovna nezdálo, že je nějak talentovaný na hudbu, zaměřil se na kytaru. Začal se o nástroje zajímat na kostelním táboře. Někdo si sebou vzal kytaru a Tom trávil spostu času hraním na ni. Svoji první kytaru dostal od kamaráda, jehož otec pracoval na skládce. Někdo vyhodil úplně funkční kytaru. A tak se dostala k Tomovi.

Tom objevil punk na prázdninách v Oregonu, kam jel navštívit kamaráda. Tento kamarád byl dychtivý punker a ukázal Tomovi kapely jako např. Stiff Little Fingers, Dinosaur Jr., a The Descendents. Přestože si před tím myslel, že punk není nic víc než jen rychlej rámus, Tom si hudbu, kterou slyšel, zamiloval. Krátce po střední škole se dal dohromady s kamarádem Markem a založili kapelu, kterou pojmenovali Blink...

Tom je známý tím, že je posedlý ufony a vládními spiknutími.


David KennedyObrazek

David Kennedy
kytarista v Angels & Airwaves

David Kennedy je známý především svým účinkováním v projektu Box Car Racer. Kromě AvA působí také v kapele Hazen Street.



Atom Willard
Obrazek
Atom Willard
bicí v Angels & Airwaves

Atom, vlastním jménem Adam, Willard se narodil 15. srpna 1973. Na postu bubeníka zakládal kapely American Hi-Fi, MOTH, Alkaline Trio a Rocket From the Crypt. Podílel se také na "Zelené" desce Weezer. Od r. 2003 působí v The Offspring.



Ryan Sinn
Obrazek
Ryan Sinn
basovka v Angels & Airwaves

Sinn se narodil v roce 1980 ve Fermontu, ale jako dítě se přestěhoval do San Jose, kde nyní žije. Ryan býval členem kapely The Distillers. Mzi jeho hudebními vzory jsou Black Flag, Germs, Sonic Youth, Pixies, The Cure, Blue oyster cult nebo Jonny Cash. Taky má velmi rád jazz.
Když mu David Kennedy na začátku r. 2005 nabídl místo v Angels & Airwaves, nejprve odmítl, protože věřil, že The Distillers budou pokračovat dál. Kapela se ale rozpadla a Sinn zůstal bez angažmá. Naštěstí se Kennedy ozval ještě jednou...



 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář